Om Affärsöverlåtelse.se

Att driva verksamhet eller starta eget kan på pappret te sig som en krånglig affär. Den processen många främst verkar fastna i är… Hur börjar man egentligen? Ja, i många lägen har man inte den där klockrena idéen själv, kanske – trots att ens entreprenörsanda är god och ens kompetens hög. Detta innebär ju inte man ska ge upp tanken, utan snarare: ändra metod!

Affärsöverlåtelse.se hjälper dig med goda råd vid företagsförmedling och affärsöverlåtelser. Vi vägleder med information genom alla led i överlåtelsen för att göra samtliga parter nöjda! Vi finns på den här sajten, och du kan även finna oss i länkkataloger (syns nedan på sidan).

Varför finns vi då? Jo, för att tillhandahålla information – inte något annat. Det är en djungel där ute, och utan rätt utrustning kan man bli missnöjd. Detta gäller oavsett om man vill bli av m.ed sin verksamhet eller om man vill ta över en annan. Kunskapen om just affärsöverlåtelse och företagsförmedling behöver bättras på och det Affärsöverlåtelse.se pysslar med hoppas vi är ett steg på vägen.

Sajtens struktur är egentligen inte särskilt krånglig, och vi rekommenderar dig att konsumera den precis hur du vill. Kort kan vi säga att det finns dels information för dig som vill sälja din verksamhet, det finns dels information för dig som vill köpa en verksamhet. Men även tillhandahåller vi en liten lista på vilken företagsmäklare du kan vända dig till, samt en kontaktformulär som du är mer än välkommen att använda om du har några som helst frågor om affärsöverlåtelse, företagsförmedling, företagsmäklare eller bara vårt sajt som sådan.

I framtiden hoppas vi kunna utöka Affärsöverlåtelse.se med ännu mer information och kanske konkreta guider om hur man går till väga. Har du tips på hur vi kan förbättra sajten, så är du mer än välkommen att kontakta oss med just detta!

SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Kvalitetskatalog.se
Snabblänkar – Startsida och nyhetsportal
Reggad på Commo.se